SkiStar Lodge Hundfjället

Med bästa möjliga centrala läge och fokus på bekvämlighet och avkoppling är SkiStar Lodge Hundfjället i Sälen det perfekta konferensboendet i fjällen.

SkiStar Lodge Hundfjället hittar du centralt, mitt på Hundfjällstorget med direkt access till de två 8-stols expressliftarna West- och East Express. Lodgen ligger endast 15 minuters transfer från flygplatsen Scandinavian Mountains Airport.

SMAKFULLT OCH BEKVÄMT

På SkiStar Lodge Hundfjället finns 786 bäddar, restaurang, och loungebar. I samma byggnad inryms även SkiStarshop och skidgarderob, och i byggnaden som ligger vägg i vägg finns konferensanläggning, gym och relax.

SKI-IN-SKI-OUT

SkiStar Lodge Hundfjället ligger beläget centralt mitt på Hundfjällstorget med direkt access till de två 8-stols expressliftarna West- och East Express. Läget innebär en unik möjlighet att nå Hundfjällets alla skidbackar från ett och samma torg. Efter en dag på fjället kan du sedan lätt och smidigt glida direkt från skidbacken hela vägen fram till entrén och njuta av after ski. Här har vi monterat ljud för uteserveringarna, men även i restaurang och bar precis innanför.

KONFERENS

Sammankopplat till SkiStar Lodge Hundfjället hittar du en toppmodern konferensvåning med fem stycken möteslokaler. Totalt finns det plats för cirka 200 personer och den största lokalen rymmer cirka 120 personer. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken. Här finns 86″ 4K-skärm samt projektor, bra ljudanläggning och hörslinga. De 4 mindre konferensrummen öppnar upp till 2st större, och i samband med att vikväggen öppnar sig kopplas rummen ihop även ljud och bildmässigt.
I Tornrummet har du en fantastisk utsikt över hela fjället.