Nytt ljuskoncept till sport, lager och maskinhall

För sporthallen, simhallen lagret eller maskinhallen.

Denna armatur har utvecklats med den senaste LED-teknologin för att ge optimal energibesparing, hög ljuseffektivitet och en lång livslängd. Dess låga vikt och enkla kabelmontage gör installationen både enkel och effektiv. Med det flexibla multifästet kan armaturen monteras på wire, tak eller vägg.

Armaturen har en hög ljuseffektivitet, mellan 155-198 Lm/W, och är klassad som IP40, IK08. Den kan användas i en arbetstemperatur mellan -20° till +40°C. Dess standard färgåtergivning Ra (CRI) är 80Ra med en SDCM på 3-steg MacAdam.

Det är enkelt att byta ut optiken även efter installationen, och varje komponent i armaturen kan bytas ut. Den är kompakt, stryktålig, smidig och stabil, och finns i sex olika längder, från 0,5 till 3 meter.